Főoldal > Battyányi Attila Zoltán

Battyányi Attila Zoltán

Masszőr

Egy kemény edzés végén vagy szaunázás után érdemes kipróbálni a masszázs szolgáltatásunkat.
Masszázs típusok: általános relaxáló masszázs, tonizálás, gyógymasszázs, talpmasszázs, zsírrétegek fellazítása, sportmasszázs.
Masszázs szolgáltatásunkhoz előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a +36202419052-es telefonszámon tudsz megtenni, keresd Battyányi Attila Zoltán masszőrünket.

Árak

 • 30 perces masszázs: 5.000 Ft
 • 60 perces masszázs: 10.000 Ft
 • 90 perces masszázs: 15.000 Ft

Masszázs típusok

 1. Általános relaxáló masszázs (30p, 60p, 90p)
  Szakadj ki a hétköznapokból egy nyugtató, lazító masszázzsal ahol nem kell stresszelned vagy sietned csak a saját gondolataiddal és pihenéseddel foglalkoznod. A fájó testrészeidet felfrissíted, az idegrendszered megnyugszik a vérkeringésed pedig javul.
 2. Tonizálás (30p, 60p, 90p)
  Általános svédmasszásra alapúló kezelés a nagyobb izmok mélyebb és erőteljesebb kezelésével. Tökéletes kiegészítés egy erősebb edzőtermi terhelés után regenerálódásként.
 3. Gyógymasszázs (30p, 60p, 90p)
  Orvosi diagnózis alapján a problémára fókuszáló svéd masszázsfogásokkal végzett speciális kezelés.
 4. Talpmasszázs (30p)
 5. Zsírrétegek fellazítása (60p)
  Elsősorban esztétikai segítség ahol a cellulit, másnéven narancsbőr állapotának javítása történik. A vért és a nyirokkeringést aktivizáló masszázs. A speciális krém használata illetve a kúraszerű kezelés javasolt, hölgyeknek illetve uraknak is egyformán ajánlott.
 6. Sportmasszázs (30p, 60p, 90p)
  Sportpecifikusan megerőltetett izmok odafigyelt kezelése ahol a megfelelő regenerálódás és prevenció az elsődleges szempont. Esetleges sportsérülések utáni kezelések, nyújtások illetve kimozgatások egyúttal segíthetik a sportoló karrierjének előrehaladását.
Battyányi Attila Zoltán (Masszőr) - GymTonic Budapart