Főoldal > Edzőink > Bódi Denise

Bódi Denise

Személyi és csoportos edző

Sziasztok! Denise vagyok, személyi edző és csoportos óraadó. Régóta foglalkozom a testmozgással, így az évek során sok tapasztalatot szereztem a konditermi edzések terén. Nagyon megszerettem ezt a sportot, így mostanra a hobbimból a hivatásommá vált.

Miben tudok Neked segíteni?

A személyi edzések során egyénre szabott edzéstervet készítek, illetve ajánlásokat teszek az edzéstervhez és hozzád illeszkedő táplálkozási tervre is. Kiemelten fontosnak tartom a gyakorlatok kivitelezésének helyes elsajátítását, a megfelelő mozgásminta kialakítását, hogy akár nélkülem is magabiztosan mozogj a teremben. Az életmódváltás során nem csak az edzéseinken, hanem azokon kívül is végig támogatlak a céljaid elérésében.

Csoportos óráim során változatos, kemény, de jó hangulatú órákra számíthattok. A Full body training órákon többek között erőnléti, pulzusfokozó feladatokat végzünk, főként köredzés, tabata, intervall edzések formájában. Az órákat interaktívan tartjuk, hogy a ti személyes igényeiteket is figyelembe véve állíthassam össze az edzésterveket.

Mindig törekszem rá, hogy az edzések során ne csak testileg, hanem lelkileg feltöltődve térjetek haza, ezért mind a csoportos órák, mind a személyi edzések jó hangulatban telnek. Szívesen dolgozom együtt mindenkivel, aki szeretne javítani az egészségén!

Gyere, érjük el együtt a kitűzött céljaid!

Végzettségeim:

  • 2022 – Fitness Instruktor
  • 2023 – Személyi edző

Elérhetőségek:

Mobil: +36301676065
Email: hellodenise.95@gmail.com

Bódi Denise - Személyi és csoportos edző - GymTonic Budapart