Főoldal > Edzőink > Bötykös Eszter

Bötykös Eszter

Spinning® instruktor

A mozgás számomra lételem, míg a Spinning egy nagy szerelem. Folyamatosan kerestem a tudást, amivel megérthetem az emberi szervezet működését, és azt hogyan lehet hatni rá, pozitív irányba befolyásolni, betegségeket megelőzni. Hogyan lehetnénk saját formánk legjobbikában? A táplálkozás mellett a mozgás, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy helyt álljunk a mai rohanó világunkban és ne szedjenek darabokra a történések. Egy erős központot kell építeni.

A Spinning a test mellett az elmét is edzi, ezért választottam végül ezt a sportot, másrészt bőven van benne kihívás is és nem kell, más hozzá csakhogy felüljek a bringára és elkezdjem tekerni. Az órák tervezésébe szívemet- lelkemet beleadtam, ahogyan minden tekerésbe, add bele Te is!

Az óráimon leginkább az motivál, mikor látom, hogy vendégeim esetleg gondterhelt arca kisimul, szájuk mosolyra húzódik tekerés közben. Egy-egy nagy kihívást jelentő szakasznál egymást motiváljuk. A termet vidáman és felüdülve egy közösen bejárt úttal a hátunk mögött hagyjuk el.

Légy gyakorlott Spinning óra résztvevő vagy esetleg most ismerkedő, várlak szeretettel az óráimon.

Vágjunk együtt bele ebbe az Új Kezdetbe!

Mottóm: „A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.” – Ron Fletcher

Mobil: +36303590637
Email: ebotykos@gmail.com

Bötykös Eszter (személyi edző) - GymTonic Budapart