Főoldal > Edzőink > Demény Balázs

Demény Balázs

Személyi edző

Mindig is fontos szerepet játszott az életemben a sport, így gyerekkoromban több sportágban is kipróbáltam magam, mint pl. birkózás, judo. 16 évesen kezdtem el ismerkedni a súlyzós edzéssel. Azonnal beleszerettem a sportba és a konditermek hangulatába.

Az egyetemi évek alatt letértem az útról, a bulik és a rendszertelen életmód akadályozták fejlődésemet. El kellett telnie egy kis időnek, hogy új lendülettel vágjak neki az edzésnek. Először én is megbirkóztam a szokásos kifogásokkal- nincs időm, fáradt vagyok, nem hoztam cuccot, majd holnap, stb. Rájöttem, hogy a rendszeresség a kulcs és igyekeztem rendszert vinni az életembe. Idővel éreztem, hogy edzés után jobban érzem magam a bőrömben, magabiztosabb vagyok, jobban alszom, tele vagyok energiával. Elhatároztam, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni ezzel a sporttal, ezért szakmailag tovább képeztem magam, személyi edző lettem, az edzés az életem részévé vált.

Folyamatosan követem a legújabb irányzatokat, edzésterveket, étrendeket írok. Célom, hogy Vendégeimnek sikerüljön átadni a sport iránti szeretetemet, valamint segítségükre legyek szakmai tudásommal abban, hogy elérjék céljaikat, akár az állóképesség vagy mobilitás fejlesztése, akár fogyás, alakformálás, erő- és tömegnövelés, vagy egészségesebb életmód legyen is az.

Tudásomat, hozzáállásomat szeretném mások hasznára továbbadni, hogy sikerüljön minél több embernek megvalósítania elképzeléseit!
Edzéseimen fontosnak tartom a gyakorlatok helyes végrehajtásának elsajátítását és a következetes progresszió követését, így megelőzve a sérüléseket, illetve biztosítva a fejlődést.

Végzettségeim:

  • ELTE – Rekreációszervezés és egészségfejlesztés
  • ELTE – Sportszervező
  • IWI – Személyi edző

Mobil: +36202167184
Email: demenybalazs01@gmail.com

Demény Balázs (személyi edző) - GymTonic Budapart