Főoldal > Edzőink > Kóti Heni

Kóti Heni

Csoportos edző: Gerinc mix, Intervall

Küldetésem megtanítani Téged, hogyan tudod végre boldogan elérni a formát, amire mindig vágytál. Hiszem, hogy képes vagy örömmel sportolni, akkor is, ha azt gondolod magadról, hogy a Te tested nem mozgásra lett kitalálva!

Az én történetem gyerekként indult: ekkor főleg úsztam, műkorcsolyáztam és néptáncoltam, kistiniként viszont az elvileg nem létező ritmusérzékemmel rátaláltam a zumbára. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már a gimis évfolyamtársaimnak tartok rövid tornaórákat: innentől egyértelmű volt számomra, hogy ez egy szerelem! Így lettem a mai lelkes(„lelkis”)– edző, azóta többek közt csoportos fitnesz instruktori és pszichológia BA-diploma végzettségekkel.

3 év alatt, mióta oktatok, sok hátfájós vendéggel találkoztam: a hosszú távú egészség fenntartásához elengedhetetlen a folyamatos ülés miatt kicsavart-görnyesztett gerinc karbantartása, így szakmai érdeklődésem mostanra a gerinctorna-dinamikus jóga irányba fordult. A közelmúltban gerinctréneri képesítést szereztem a Almásy Mozgásakadémián, és jelenleg is képzem, képezni fogom magam, hogy igazán jó edződ lehessek!

Várlak szeretettel, ha Te is feladnád a panaszkodást és végre tenni szeretnél azért, hogy önmagad legjobb verziójává válj!

Edzői képzések:

2018 – 2019 – IWI Nemzetközi Fitnesziskola – csoportos fitnesz instruktor OKJ
2021 – Zumba & Zumba Kids Instruktor
2022 – Almásy Mozgásakadémia – SpineUp preventív gerinctréner (TripleX tréning 1.modul)
2022 április – augusztus – IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Személyi edző képzés 

Mobil: +36204550335
Email: kotiheni@gmail.com

Gerinc mix

Ülőmunkát végzel, vagy csak törődnél a tartásoddal?
Képzelj el egy órát, ahol elmacskásodott tartásod és hátad felszabadul!

A gerinc mix egy igazi napindító torna a gerinctréning és a dinamikus jóga elemeiből válogatva. Nyújtózkodunk, erősödünk és jól érezzük magunkat: a gerinced, a törzsizmaid és az ízületeid is nagyon hálásak lesznek érte

Ha erőedzést végzel sem kell távolmaradnod, hiszen a hasizmok és a tartóizmok is kellemes terhelést kapnak az órán. Kezdőként is jöhetsz nyugodtan, hatalmas szeretettel várlak!

Intervall

Egyszerre szeretnél edzeni és szórakozni?
Szálkásodnál, fogynál?

Ha felpörgetnéd a kardióedzéseid valami szokatlannal, válaszd az intervall órákat: teljes testet megmozgató aerobikalapú kardió és erősítő edzés, ahol nem kell bonyolult koreográfiákat követned!

Könnyen követhető, szórakoztató, izzasztó: a teljes test izmait megdolgoztatjuk az óra során, ahol közösen végezzük a gyakorlatokat. Kezdőként is jöhetsz nyugodtan, hatalmas szeretettel várlak!