Főoldal > Edzőink > Palásti-Kovács Kamilla

Palásti-Kovács Kamilla

Személyi és csoportos edző: Cross training, Ladies Cross

Palásti-Kovács Kamilla vagyok személyi és csoportos edző, illetve táplálkozás tanácsadó.

A sport kiskorom óta végigkísérte az életemet. Közel 10 éven keresztül versenyszerűen táncoltam majd a gimnáziumi éveim alatt kerültem az edzőtermek világába. Saját magamon keresztül tapasztaltam meg a sportolás és a tudatos táplálkozás pozitív hatásait, mely mai napig a szenvedélyem, ezáltal a munkám szerelemmé vált. 

Szívügyem a táplálkozás, ezért ezen a területen is folyamatosan fejlesztem magam. Figyelembe szoktam venni a női vendégeimnél a ciklusszinkronban történő edzést és étkezést, hogy még hatékonyabbá váljanak az edzések.

Velem megtapasztalhatod, hogy a mozgás és az egészséges életmód motivál, önbizalmat ad és testileg- lelkileg is feltölt energiával. A legjobb tudásommal segítelek az edzéseken kívül a mindennapokban is, mely során mindig a maximumra törekszem, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőled.

Próbáld ki a sajátos hangulatú csoportos óráimat is, melyeken változatos gyakorlatokra, jó hangulatra és kemény munkára számíthatsz. 

Ne feledd, csak elkezdeni nehéz, azonban ha belevágsz már sokat tettél azért, hogy együtt elérjük a kitűzött céljaidat.

Várlak sok szeretettel! 🙂 

“ A lelkesedés diktálja az iramot de a kitartás éri el a célt “ Dan Millman

Végzettségeim:

  • 2018-2021ELTE- Egészségfejlesztés- Sport és rekreációszervezés, Fitness-wellness specializáció
  • 2019- Életmód és táplálkozási tanácsadóWeider Professional Trainer
  • 2020Testépítés – Fitnesz Sportoktató – 4% Fitness Academy
  • 2020– Hormonális táplálkozás képzés – Weider Professional Trainer
  • 2020– Komplementer Hormontanácsadó képzés 

Mobil: +36204994494
Email: palastikovacskamilla@gmail.com

Cross Training

Az óra egy intenzív köredzés formájában valósul meg, ahol az egész testet megdolgoztatjuk. Dinamikus bemelegítéssel és mobilizációval kezdünk majd előre kialakított állomásokon változatos gyakorlatokat végzünk különböző eszközökkel, mint pl. TRX, kettlebell, kézi súlyzó, tárcsa, labda, box stb. Célom, hogy mosolyogva és feltöltődve távozzanak a vendégeim az óráról. 

Ladies Cross

Ez az edzés kifejezetten lányoknak szól. Köredzés formájában a kényesebb területeket eddzük meg (fenék, comb, has, derék), melyben változatos saját testsúlyos és súlyzós gyakorlatok egyaránt szerepelnek. Az órát egy közös intenzív bemelegítéssel kezdjük, ahol biztosan sok guggolásra és kitörésre számíthatsz…Fontosnak tartom, hogy jó hangulatban teljenek az órák és pörgős, csajos zenékkel, energiával teli edzésben legyen részed.

Palásti-Kovács Kamilla (személyi edző) - GymTonic Budapart