Főoldal > Bemutatkozás

Bemutatkozás

A GymTonic BudaPart Fitness Klub az az edzőterem, ahol csak TE számítasz! Edzés közben kikapcsolhass, CSAK magadra koncentrálhass, miközben a BudaPart panorámája tárul eléd.

Fitness - GymTonic BudaPart Fitness Klub

GymTonic élmény

A szellemi és testi feltöltődés alapja a nyugodt, biztonságos, exkluzív környezet, amelyet a GymTonic biztosít számodra.

Vendégeink számára megteremtjük azt a biztonságos környezetet, amely lehetőséget ad arra, hogy CSAK magukra koncentrálhassanak. Csapatunk tagjai mindig elérhetőek, így akár azonnal segíteni tudnak a teremmel kapcsolatos kérdésekben pl. Hogyan használjunk egy gépet? Hol találom a bárt? Hogyan tudok csoportos edzésre időpontot foglalni? stb.

Melyik bérletünket válaszd?

KOMBINÁLT vagy hagyományos? Havi, 3 havi vagy éves? Megismernéd a termet mielőtt bérletet vásárolsz?

Hagyományos bérleteinkkel a CSAK fitnesz és wellness részlegek használhatók. Ha csoportos edzésen is részt szeretnél venni, akkor mindenképpen érdemes KOMBINÁLT bérletet választani.

Nem tudod, hogy mennyi időre kötelezd el magad? Szeretnéd megismerni a termet és a szolgálatásokat? Ha igen a válasz, akkor neked a KOMBINÁLT START bérlet lesz a megoldás. 4 alkalom pont elég arra, hogy felmérd a lehetőségeket és eldöntsd, hogy hosszabb távon is a GymTonic vendége leszel vagy sem.

 

Bemutatkozás

A GymTonic BudaPart Fitness Klub az az edzőterem, ahol csak TE számítasz!

Már az első alkalomtól kezdve, amikor megálmodtuk az edzőtermünket azon dolgozunk, hogy egy exkluzív, egyedülálló, otthonos és barátságos helyet hozzunk létre. Jó érzéssel indulj haza egy kemény edzés után és izgatottan várd a következő alkalmat. Minden apró részletre ügyeltünk a zavartalan élmény biztosítás érdekében: a légtechnikától kezdve a beléptető rendszeren keresztül a legújabb LifeFitness gépparkig.

Modern berendezések

Maximális teljesítmény eléréséhez

Jól megközelíthető

Biztonságos parkolási lehetőséggel

Exkluzív környezet

Szellemi és testi feltöltődéshez igazítva

GymTonic élmény

Nyugodt, biztonságos, egyedülálló

ALL YOU CAN MOVE ÉS MULTISPORT PASS ELFOGADÓHELY VAGYUNK!

Már a GymTonic BudaPart is az AYCM család tagja. HA rendelkezel M, L, XL vagy XXL csomaggal, akkor kitárul edzőtermünk kapuja számodra is. AYCM M-es csomaggal rendelkezőket is beengedjük minden hétköznap 6:00 – 15:00 óra között, hétvégenként és ünnepnapokon egész nap

HA MultiSport Pass csomagból GOLD, PLATINUM vagy DIAMOND lapul a zsebedben, akkor van egy jó hírünk: nálunk is felhasználhatod a rendelkezésre álló havi 4 alkalmat az általad választott napon, egy nap akár kétszer is.

„Zárd ki a külvilágot, éld át a GymTonic élményt!”

– az Alapítók