Főoldal > Edzőink

Edzőink

Ismerd meg edzőinket! Csoportos edzés vagy személyes foglakozás? Olvass, kérdezz, tájékozódj!

Tekintsd meg edzőinket!

Ezen az oldalon találhatod edzőink bemutatkozását. Tudjuk, hogy nem olyan, mint szemtől-szembe, de reméljük megkönnyíti a döntésed. HA kérdésed lenne, akkor bizalommal fordulj hozzánk.

Bötykös Eszter

Spinning® instruktor

„A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.” –  Ron Fletcher

Demény Balázs

Személyi edző

Edzéseimen fontosnak tartom a gyakorlatok helyes végrehajtásának elsajátítását és a következetes progresszió követését, így megelőzve a sérüléseket, illetve biztosítva a fejlődést.

Palásti-Kovács Kamilla

Személyi és csoportos edző

Célom, hogy élvezd és szeresd az edzéseket és váljon neked is a szenvedélyeddé. Tapasztald meg, hogy a mozgás motivál, kikapcsol és testileg- lelkileg is feltölt energiával.

Kóti Heni

Személyi és csoportos edző

Várlak szeretettel, ha Te is feladnád a panaszkodást és végre tenni szeretnél azért, hogy önmagad legjobb verziójává válj!

Pittner Anna

Személyi edző, Pre- és posztnatál tréner
A megszerzett tudásommal szeretnék segítek mindazoknak, akik izmosodni, fogyni vágynak, de azoknak is akiknek fittségük szinten tartása a céljuk.

Merkl Zsuzsanna

Spinning® instruktor

Alapelvem a rendszeresség, kitartás, szeretem feszegetni a határaimat, a belefektetett munkában hiszek. 

Alexa Szabolcs

Személyi edző

Fontos, hogy az eredményt ne úgy várd, hogy csak félig teszed oda magad, mert az olyan is lesz. Mindig hozd ki magadból a lehető legtöbbet.

Marton Ramóna

Jógaoktató

Legfőbb célom a tanultakkal, hogy átadjam a tudást és a tapasztalatot, ezzel segítve megpihenni és regenerálódni a stresszes hétköznapokban

Berkes Márton

Személyi edző, Coach

Személyi edzőként és életmód coachként rendszerint 3 hónapos periódusokban dolgozom a klienseimmel.

Bódi Denise

Személyi és csoportos edző

A személyi edzések során egyénre szabott edzéstervet készítek, illetve ajánlásokat teszek az edzéstervhez és hozzád illeszkedő táplálkozási tervre is.