Főoldal > Edzőink

Edzőink

Ismerd meg edzőinket! Csoportos edzés vagy személyes foglakozás? Olvass, kérdezz, tájékozódj!

Tekintsd meg edzőinket!

Ezen az oldalon találhatod edzőink bemutatkozását. Tudjuk, hogy nem olyan, mint szemtől-szembe, de reméljük megkönnyíti a döntésed. HA kérdésed lenne, akkor bizalommal fordulj hozzánk.

Demény Balázs

Személyi edző

Edzéseimen fontosnak tartom a gyakorlatok helyes végrehajtásának elsajátítását és a következetes progresszió követését, így megelőzve a sérüléseket, illetve biztosítva a fejlődést.

Palásti-Kovács Kamilla

Személyi és csoportos edző

Célom, hogy élvezd és szeresd az edzéseket és váljon neked is a szenvedélyeddé. Tapasztald meg, hogy a mozgás motivál, kikapcsol és testileg- lelkileg is feltölt energiával.

Kóti Heni

Személyi és csoportos edző

Várlak szeretettel, ha Te is feladnád a panaszkodást és végre tenni szeretnél azért, hogy önmagad legjobb verziójává válj!

Pittner Anna

Személyi edző, Pre- és posztnatál tréner
A megszerzett tudásommal szeretnék segítek mindazoknak, akik izmosodni, fogyni vágynak, de azoknak is akiknek fittségük szinten tartása a céljuk.

Merkl Zsuzsanna

Spinning® instruktor

Alapelvem a rendszeresség, kitartás, szeretem feszegetni a határaimat, a belefektetett munkában hiszek. 

Alexa Szabolcs

Személyi edző

Fontos, hogy az eredményt ne úgy várd, hogy csak félig teszed oda magad, mert az olyan is lesz. Mindig hozd ki magadból a lehető legtöbbet.

Bódi Denise

Személyi és csoportos edző

A személyi edzések során egyénre szabott edzéstervet készítek, illetve ajánlásokat teszek az edzéstervhez és hozzád illeszkedő táplálkozási tervre is. 

Molnár Laura

Személyi edző és Rehabilitációs Trainer

Célom, hogy segítségül szolgáljak azok számára akik valóban az egészségük miatt szeretnének életmódot váltani akár mozgás és táplálkozás tekintetében.

Pelczer Anita

Procycling Instruktor
A teremkerékpározás nagyjából 8-10 éve része az életemnek de a nagy átkattanás 2022-ben jött amikor elvégeztem a Procycling képzést.

Sátor Kata Móni

Csoportos edző

Gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a sport, már 14 évesen állandó látogatója voltam a fitnesztermeknek.

Kósa Csilla Anna

Jóga oktató

A sport iránti szeretetem 3 évesen a balettel kezdődött, amit 10 évig versenyszerűen folytattam.