Főoldal > Edzőink

Edzőink

Ismerd meg edzőinket! Csoportos edzés vagy személyes foglakozás? Olvass, kérdezz, tájékozódj!

Tekintsd meg edzőinket!

Ezen az oldalon találhatod edzőink bemutatkozását. Tudjuk, hogy nem olyan, mint szemtől-szembe, de reméljük megkönnyíti a döntésed. HA kérdésed lenne, akkor bizalommal fordulj hozzánk.

Balázs Kíra

Gyógytornász, személyi edző

Legyen a mozgás örömforrás, ne pedig feladat!

Demény Balázs

Személyi edző

Edzéseimen fontosnak tartom a gyakorlatok helyes végrehajtásának elsajátítását és a következetes progresszió követését, így megelőzve a sérüléseket, illetve biztosítva a fejlődést.

Boros Orsi

Funkcionális személyi edző, Gerinctréner

“A testünk arra született, hogy változatosan és sokat mozogjon. Akkor maradunk egészségesek, ha ezt az adottságot ki is használjuk.”

Kóti Heni

Csoportos edző

Várlak szeretettel, ha Te is feladnád a panaszkodást és végre tenni szeretnél azért, hogy önmagad legjobb verziójává válj!

Pittner Anna

Személyi edző, Pre- és posztnatál tréner
A megszerzett tudásommal szeretnék segítek mindazoknak, akik izmosodni, fogyni vágynak, de azoknak is akiknek fittségük szinten tartása a céljuk.

Merkl Zsuzsanna

Spinning® instruktor

Alapelvem a rendszeresség, kitartás, szeretem feszegetni a határaimat, a belefektetett munkában hiszek. 

Papp Roland

Személyi edző és csoportos óraadó

Küldetésemnek tekintem, hogy megszerettessem vendégeimmel a testmozgást, és a legjobb tudásommal segítsem őket céljaik elérésében.

Marton Ramóna

Jógaoktató

Legfőbb célom a tanultakkal, hogy átadjam a tudást és a tapasztalatot, ezzel segítve megpihenni és regenerálódni a stresszes hétköznapokban

Bötykös Eszter

Spinning® instruktor

„A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel.” –  Ron Fletcher

Palásti-Kovács Kamilla

Személyi és csoportos edző

Célom, hogy élvezd és szeresd az edzéseket és váljon neked is a szenvedélyeddé. Tapasztald meg, hogy a mozgás motivál, kikapcsol és testileg- lelkileg is feltölt energiával.

Borka-Fogarassy Lili

Csoportos fitness instruktor

Az ÉN CÉLOM, hogy jóleső fáradtsággal, magabiztosan, jókedvűen és önmagaddal elégedetten lépj ki a teremből.