Főoldal > Edzőink

Edzőink

Ismerd meg edzőinket! Csoportos edzés vagy személyes foglakozás? Olvass, kérdezz, tájékozódj!

Tekintsd meg edzőinket!

Ezen az oldalon találhatod edzőink bemutatkozását. Tudjuk, hogy nem olyan, mint szemtől-szembe, de reméljük megkönnyíti a döntésed. HA kérdésed lenne, akkor bizalommal fordulj hozzánk.

Demény Balázs

Személyi és csoportos edző

Edzéseimen fontosnak tartom a gyakorlatok helyes végrehajtásának elsajátítását és a következetes progresszió követését, így megelőzve a sérüléseket, illetve biztosítva a fejlődést.

Palásti-Kovács Kamilla

Személyi és csoportos edző

Célom, hogy élvezd és szeresd az edzéseket és váljon neked is a szenvedélyeddé. Tapasztald meg, hogy a mozgás motivál, kikapcsol és testileg- lelkileg is feltölt energiával.

Kóti Heni

Személyi és csoportos edző

Várlak szeretettel, ha Te is feladnád a panaszkodást és végre tenni szeretnél azért, hogy önmagad legjobb verziójává válj!

Pittner Anna

Személyi edző, Pre- és posztnatál tréner
A megszerzett tudásommal szeretnék segítek mindazoknak, akik izmosodni, fogyni vágynak, de azoknak is akiknek fittségük szinten tartása a céljuk.

Merkl Zsuzsanna

Spinning® instruktor

Alapelvem a rendszeresség, kitartás, szeretem feszegetni a határaimat, a belefektetett munkában hiszek. 

Alexa Szabolcs

Személyi edző

Fontos, hogy az eredményt ne úgy várd, hogy csak félig teszed oda magad, mert az olyan is lesz. Mindig hozd ki magadból a lehető legtöbbet.

Bódi Denise

Személyi és csoportos edző

A személyi edzések során egyénre szabott edzéstervet készítek, illetve ajánlásokat teszek az edzéstervhez és hozzád illeszkedő táplálkozási tervre is. 

Pelczer Anita

Procycling Instruktor
A teremkerékpározás nagyjából 8-10 éve része az életemnek de a nagy átkattanás 2022-ben jött amikor elvégeztem a Procycling képzést.

Sátor Kata Móni

Csoportos edző

Gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a sport, már 14 évesen állandó látogatója voltam a fitnesztermeknek.

Lakatos Enikő

Személyi- és csoportos pilates

Edzéseimet a pilates alapelvek szemléletében építem fel, melyek lehetővé teszik a progresszív és preventív fejlődést.