Főoldal > Órarend >Nagyterem órarend

Nagyterem órarend

Csatlakozz TE is a valamelyik csoportunkhoz!

Foglalás/lemondás napijeggyel

  • Napijegyes vendégeink az óra megkezdése előtt a recepción tudnak időpontot foglalni, illetve lemondani.
  • HA már tudod, hogy melyik órákra szeretnél járni, akkor előre le tudod foglalni azokat.

Foglalás/lemondás berléttel

  1. Kattints a Foglalás/lemondás gombra, ha szeretnél csoportos edzésre időpontot foglalni.
  2. A gomb átvisz az OpTime rendszerébe, amely kezeli a regisztrált vendégeink adatait és a foglalásokat.
  3. Belépésnél add meg a tagsági számodat (a kártyád hátoldalán található betűkből és számokból álló kód) és a jelszót (alapértelmezetten 123456, az első belépés után változtasd meg), válaszd ki az órát és már foglaltál is..

Fontos információk

  • CSAK bérlettel rendelkező regisztrált vendégeink tudnak csoportos órára jelentkezni online.
  • HA egy óra betelt, akkor nem tudsz foglalni.
  • HA le szeretnéd mondani a foglalásod, akkor ugyanezen a felületen tudod megtenni az órarend fülön.
  • HA le szeretnéd mondani a foglalt időpontot azt az óra kezdése előtt minimum 4 órával tedd meg. 4 órán belüli lemondás esetén az alkalom a bérletedből levonásra kerül.

 

Csoportos órák leírása

Gerinc mix

Ülőmunkát végzel, vagy csak törődnél a tartásoddal?
Képzelj el egy órát, ahol elmacskásodott tartásod és hátad felszabadul!

A gerinc mix egy igazi napindító torna a gerinctréning és a dinamikus jóga elemeiből válogatva. Nyújtózkodunk, erősödünk és jól érezzük magunkat: a gerinced, a törzsizmaid és az ízületeid is nagyon hálásak lesznek érte

Ha erőedzést végzel sem kell távolmaradnod, hiszen a hasizmok és a tartóizmok is kellemes terhelést kapnak az órán. Kezdőként is jöhetsz nyugodtan, hatalmas szeretettel várlak!

Cross Training

Az óra egy intenzív köredzés formájában valósul meg, ahol az egész testet megdolgoztatjuk. Dinamikus bemelegítéssel és mobilizációval kezdünk majd előre kialakított állomásokon változatos gyakorlatokat végzünk különböző eszközökkel, mint pl. TRX, kettlebell, kézi súlyzó, tárcsa, labda, box stb. Célom, hogy mosolyogva és feltöltődve távozzanak a vendégeim az óráról. 

Dinamikus jóga vagy hívhatjuk FLOW jógának is

A dinamikus jógában nem tartunk ki sokáig egy ászanát, hanem légzésről légzésre haladunk a következő testhelyzetbe. Erőt és koncentrációt fejleszt, rugalmassá teszi az izmokat és segít csökkenteni a stresszt.

Női jóga

Ajándék a testednek. Megengedő, könnyed jógatípus. Figyelembe veszi a női ciklikus működést és ehhez igazodik a gyakorlás, segít megőrizni a női szervek egészséges működését, vagy regenerálódását. Erősíti a medencealapi izmokat és egyensúlyba hozza a hormonrendszert.

Funkcionális tréning

Az óra fő célja, hogy átmozgassuk és felfrissítsük a testedet az egész napos ülőmunka után. Dinamikus nyújtások, koordináció- és testtudat-fejlesztés, törzserősítés kapja a fő fókuszt, de lesznek játékos képességfejlesztő és köredzéses feladatok is. Végül pedig egy relaxációval egybekötött nyújtással zárjuk az edzést, hogy biztosan jól aludj.

Intervall

Egyszerre szeretnél edzeni és szórakozni?
Szálkásodnál, fogynál?

Ha felpörgetnéd a kardióedzéseid valami szokatlannal, válaszd az intervall órákat: teljes testet megmozgató aerobikalapú kardió és erősítő edzés, ahol nem kell bonyolult koreográfiákat követned!

Könnyen követhető, szórakoztató, izzasztó: a teljes test izmait megdolgoztatjuk az óra során, ahol közösen végezzük a gyakorlatokat. Kezdőként is jöhetsz nyugodtan, hatalmas szeretettel várlak!

Alakformáló

Az ALAKFORMÁLÓ ÓRA CÉLJA, hogy az izomzat alaptónusát javítsa, rugalmassá, feszessé tegye azt. Az órámon az egész testre kiterjedő erősítő gyakorlatokkal dolgozzuk át a teljes izomzatodat. Az ÉN CÉLOM, hogy jóleső fáradtsággal, magabiztosan, jókedvűen és önmagaddal elégedetten lépj ki a teremből. E két célért együtt mozogva várlak szeretettel Benneteket jó zenékkel és változatos eszközökkel az órámon!